ČLAN GRADSKOG VEĆA ZA SPORT POSETIO OK „VOJVODINA“

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin posetio je igrače i upravu Odbojkaškog kluba „Vojvodina NS seme“ na SPENS-u i prisustvovao treningu ovih uspešnih sportista koji su se nedavno plasirali u Ligu šampiona. „Vojvodina NS seme“ igra u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju u sezoni 2019/20, a taj uspeh Novosađani su postigli u revanš meču trećeg kola kvalifikacija u Belorusiji i obezbedili pobedu već posle 2:0. Takođe, nastavlja se i Superliga, a meč desetog kola, ili prvi duel drugog dela lige „Vojvodina“ igra večeras u Beogradu protiv „Crvene zvezde“ u 20.30 časova.

– Evidentno je da su igrači, trener i ceo stručni štab već duže vreme u napornom ritmu, koji daje odlične rezultate. Pored neizostavnih treninga, oni se takmiče, dosta putuju, što sve zajedno rezultira nizanjem pobeda kojima nas uvek obraduju. Učešće u Ligi šampiona je veoma značajno, ne samo za srpsku odbojku, već i na klupskom nivou, a mi kao Grad Novi Sad smo izuzetno ponosni što imamo ovako složan, kompaktan i uspešan tim. Oni mogu samo da služe kao primer drugim sportskim klubovima, kako se slogom i odličnom timskom saradnjom ostvaruje cilj. Čini se da su im koncentracija i motivacija uvek na zavidnom nivou, a kad se na to dodaju odbojkaško umeće i maksimalna angažovanost svih činilaca u funkcionisanju kluba, dobijamo šampione na koje ćemo uvek biti ponosni – rekao je Ognjen Cvjetićanin poželevši igračima sportsku sreću u izazovima koji su pred njima, dok je menadžmentu kluba čestitao na odličnoj organizaciji i uspesima.

Kapiten OK „Vojvodina NS seme“ Stevan Simić izjavio je da igračima mnogo znači podrška Grada Novog Sada, jer uz takvo poverenje, imaju posebnu obavezu da igraju dobro.

– Upravo to i radimo ove sezone, a moram da pohvalim celu ekipu i stručni štab, koji se  maksimalno zalažu svakog dana, a samo tako uigrani, zajedno nižemo uspehe. Večeras imamo utakmicu protiv „Crvene zvezde“, pa pored toga što mi uvek idemo na pobedu, postoji i dodatni motiv, a to je čuveni rivalitet između naša dva kluba – rekao je Stevan Simić i naglasio da veruje u pobedu svog tima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*