Devojke se potukle, vozač izvukao deblji kraj

Još jedna u nizu neverovatnih scena dogodila se juče u prestoničkom javnom prevozu. Vozač autobusa GSP „Beograd” na liniji 23 povredio je ruku, ali ne svojom krivicom niti zato što je došao u sukob sa nekim putnikom, već upravo suprotno. Četrdesettrogodišnji vozač, kako nam je nezvanično potvrđeno, hteo je da rastavi dve devojke koje su se potukle, ali umesto toga, on je povređen.

Prema našim saznanjima, šofer je dok je upravljao vozilom začuo buku u autobusu i shvatio da se dve devojke svađaju i da počinju da se tuku.

Kako bi zaveo red u svom autobusu, on je, kako nam je rečeno, zaustavio vozilo u Kirovljevoj ulici i otišao do njih da bi ih rastavio i smirio. Ali je, u toku koškanja među njima i opšteg meteža – njemu povređena ruka. U tom haosu, ali i zbog šoka u toj situaciji, četrdesettrogodišnjak nije stigao ni da pritisne panik taster kako bi nadležnima signalizirao da su u vozilu na trasi „dvadesettrojke” nepredviđene okolnosti. Da bi mu bila pružena pomoć, pozvana je Hitna pomoć, ali prema našim saznanjima, vozač je odbio da ga voze u bolnicu.

Do zaključenja današnjeg broja našeg lista nismo dobili zvaničnu potvrdu šta je bilo sa devojkama koje su izazvale nered i da li su u međuvremenu privedene.

 

 

 

IZVOR:POLITIKA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*