Direktorka Kliničkog centra Crne Gore za uslugu zamolila sama sebe

Kako bi dobila dozvolu da na Klinici za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore zaposli dodatni kadar, doktorka Danijela Đurović Raonić se sama sebi obratila molbom, adresiranom sa jedne na drugu funkciju koje istovremeno obavlja.

Direktorka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore Danijela Đurović Raonić odlučila je da u toku epidemije koronavirusa zaposli dodatni kadar na Klinici.

Klinički centar Crne Gore

Klinički centar Crne Gore

Kako bi dobila odobrenje, uputila je molbu vršiocu dužnosti direktora Kliničkog centra Crne Gore, odnosno sama sebi, pošto očigledno istovremeno obavlja dve funkcije, piše Dan.

„Poštovana direktorka, obraćam Vam se sa molbom angažovanja jednog kliničkog ljekara na Klinici za očne bolesti. Potreba za njim postoji zbog izuzetno velikog obima posla na klinici, kako konzervativnog tako i operativnog dijela, a naročito na heliant procesu“, navedeno je u dopisu.

Dopis je datiran na 4. novembar 2020. godine. Doktorka ga je potpisala sa oba svoja prezimena, a naslovila ga je na Danijelu Raonić.

Vlada je krajem oktobra imenovala Đurović Raonić za v.d. direktora Kliničkog centra Crne Gore, nakon što je neurolog Jevto Eraković podneo ostavku na tu funkciju jer je postao narodni poslanik.

Ona će biti vršilac dužnosti do imenovanja direktora, a najduže do šest meseci.

Đurović Raonić je na funkciji direktorke Klinike za očne bolesti imenovana 2018. godine.

 

IZVOR:RTS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*