Egzit u petak pušta prve ulaznice za svoje 20. izdanje

Фото: Exit promo

Egzit ove godine slavi 20 godina, a zbog ovog dugo očekivanog jubileja, vlada veliko interesovanje, te će prva serija ulaznica za veliko četvorodnevno slavlje na Petrovaradinskoj tvrđavi biti u prodaji od petka, 22. novembra, tačno u podne.

Foto: Exit promo

Zainteresovani iz celog sveta svoju ulaznicu će moći da nabave onlajn putem sajta www.exitfest.org. Organizator saopštava da se i ove godine očekuju redovi od ranog jutra ispred najvećih prodajnih mesta u mreži Gigs Tix širom Srbije.

Prve i najpovoljnije ulaznice za Egzit mogu da se nabave po „poklon ceni“ od 5.990 dinara, što je ušteda od čak 60 odsto u odnosu na njihov finalni iznos.

„Egzit festival će od 9. do 12. jula iduće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi proslaviti 20 godina svog postojanja. Na preko 40 bina i zona festival će okupiti neke od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih Egzit izvođača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojan deo istorije festivala. Pod simboličnim sloganom Ezgit 2.0, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja“, saopšteno je.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*