Franin vremeplov za Novosadjane

Foto:Balakantv

Čuveni hrvatski glumac i pevač priredio je Novosađanima sinoć nezaboravno muzičko veče u „Sinagogi“ sa Klapom „Smrika“. Veče s dobro poznatim, ali retko izvođenim pesmama, onima „uz koje smo odrastali“, poručio je Frano.

Foto:Balakantv

Kako je ovaj umetnik rođen 1954. godine, koncert je počeo s hitovima iz tih godina i postepeno vodio slušaoce do muzike današnjih dana. „Tokom koncerta osetiolo se šta je pravi vremeplov. Putovanje kroz vreme i vraćanje u neke prošle lepe i bezbrižne dane, uz muziku tog vremena“, objašnjava Frano, dodajući da će na koncertu biti izvedeno i nekoliko  poznatih stranih hitova, koji su se tada pevušili uz radio Luksemburg, kao i onih starih, svima nama poznatih domaćih hitova, koji su se slušali sa singl i lp ploča, ali i popularnih klapskih dalmatinskih pesama.

Publika je uživala  u nezaobilaznim evergin hitovima „Zagrljeni” i „Volim te budalo mala”,  hitove Olivera Dragojevića, a sve to uz pratnju dalmatinske klape Smrika,koja nas je vratila sa njihovim prelepim glasovima i obradama na njihov svojstven način „vremeplovom“ u prelepi Dubrovnik!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*