KÖRPERWELTEN feiert Rekordbesucherzahl mit Ticketrabatt-SVIJETI NAŠEG TIJELA slave rekordne brojeve posjetilaca sa popustom na karte

Am 27. November gibt es 50 Prozent auf Einzeltickets. ©Institut für Plastination

SVIJETI TIJELA mogu se veseliti mnogim posetiocima. Ne samo da će 27. novembra dočekati 50-milionskog posetioca, već će dobiti i 50% popusta na pojedinačne karte.
Šest kontinenata, 34 zemlje, 140 gradova, izložba superlativa: Nakon 24 godine medicinskog obrazovanja o ljudskom telu, proizvođači KORPERVELTEN dočekuju svog 50-milionskog posetioca 27. novembra 2019. godine. Ovaj broj čini KORPERVELTEN najuspešnijom specijalnom izložbom svih vremena i označava trenutak slave u istoriji anatomije.

50 posto popusta na jednokratne karte 27. novembra
27. novembra, kao zahvalnica svim posetiocima izložbi KORPERVELTEN u Heidelbergu, Berlinu, Ulmu i Beču, biće 50% popusta na jednu kartu za odrasle u blagajni.

Više informacija i dalje akcije možete pronaći na vvv.koerpervelten.de.

"KORPERVELTEN je izložba o životu koja na trajan način transformiše pogled na sebe. Gledalac gleda u čudno telo i u njemu otkriva novi način, koji nam daje osećaj da telo nije samo osnova našeg postojanja, već i naše sopstveno Šta god da radimo ili ne radimo - kako se hranimo, fizički krećemo, imamo li zdravo socijalno okruženje, osjećamo li se prihvaćeno ili zanemareno, srećno ili nesrećno - sve funkcioniše SVIJETI TIJELA našu pažnju pridaju ovim vezama i jedinstvenosti ljudskog života na pozadini smrti. Dobivanje znanja izoštrava osjećaj vlastite ranjivosti i vlastitog zdravlja ", kaže kustos Angelina Vhallei.
IZVOR:VIENNA.AT

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*