Koverte iznenađenja: Direktor nagradio radnike s ukupno 10 miliona dolara VIDEO

Foto: Depositphotos, selensergen

Merilend — Kada je vlasnik agencije za nekretnine iz Merilenda u SAD zaposlenima tokom godišnje proslave dao crvene koverte, niko nije znao šta ih čeka.

Foto: Depositphotos, selensergen

Kada je 198 radnika kompanije Sv. Džon propertis otvorilo koverte, bili su zapanjeni. Svako od njih dobio je bonus vrednosti u proseku 50.000 dolara. Ukupna vrednost bonusa iznosila je oko 10 miliona dolara.

„Kad sam otvorila kovertu, nisam mogla da verujem“, rekla je Stefani Ridžvej, asistentkinja projektnog menadžera. „Nisam mogla da verujem šta vidim. Nemam reči koje bi na pravi način opisale kako sam se osećala, samo znam da je bilo predivno i neverovatno. Još sam u šoku. Ovo će definitivno promeniti naše živote“, kaže ona.

Direktor kompanije Lorens Mejkranc rekao je da je kompanija postigla glavni cilj razvoja nekretnina u iznosu od 20 miliona kvadratnih metara, udvostručujući taj iznos u 14 godina.

„Želeli smo da zahvalimo svim zaposlenima što su nam pomogli da postignemo svoj cilj i želeli smo da učinimo nešto veliko“, izjavio je on za Si-En-En, prenosi Klix.

Svaki od radnika primio je nagradu u skladu s brojem godina koje su proveli u firmi. Najmanji bonus bio je 100 dolara, a primio ga je radnik koji je tek angažovan i još nije ni počeo da radi. Najveći bonus iznosio je 270.000 dolara.

„To je bio jedan od najsjajnijih trenutaka koje sam doživeo. Svi su bili preplavljeni emocijama. Vrištali su, plakali, smejali se, grlili“, ispričao je Mejkranc.

„Stajali su u redu da nas zagrle, poljube, da se rukuju s nama i ispričaju nam u šta će uložiti svoje bonuse. Sada više nemaju kredite, otplatili su dugove na karticama, studentske kredite“, priča on.

Kompanija Sv. Džon propertis ima devet filijala, a za potrebe godišnjeg okupljanja platili su sve troškove leta, smeštaja i zabave za sve zaposlene, i one van njihove države.

„Veoma smo ponosni na svoje radnike. Oni su temelj uspeha naše kompanije i mi smo želeli da im izrazimo veliku zahvalnost. Mislim da smo u tome i uspeli“, poručio je direktor.

IZVOR:B92

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*