Kupili kuću Al Kaponea za 10 miliona $, sad hoće da je ruše

MAJAMI: Kuća na jugu američke savezne države Florida, koja je skoro dve decenije pripadala poznatom gangsteru Al Kaponeu, planirana je za rušnjenje.
k
Foto: Tanjug (AP Photo/Alan Diaz)

Kako je preneo „Majami Herald“, novi vlasnici devetosobne kuće u Majami Biču planiraju da je sruše, nakon što su je kupili za 10,75 miliona dolara ovog leta.

Jedan od vlasnika Tod Glejser, izjavio je za „Herald“ da je kuća, koja se nalazi na oko metar ispod nivoa mora, oštećena poplavma i podzemnim vodama, preneo je AP.

Novi vlasnici planiraju da izgrade novu kuću od dva sprata, sa osam soba, osam kupatila, đakuzujem, spa centrom i saunom.

Ova kuća je obično smeće. Predstavlja sramotu za Majami Bič, dodao je Glejser.

Suvlasnik kuće je Glejserov poslovni partner Nelson Gonzales, građevinski investitor i potpredsednik „Berkšir Hatavej Houm Servisa“.

Kapone je 1928. godine kupio kuću na Floridi za tadašnjih 40.000 dolara i često se tamo vraćao, gde je i umro od srčanog udara 1947. godine.

Tri unuke Ala Kaponea planiraju da prodaju 174 predmeta njihovog dede na aukciji 8. oktobra u aukcijskoj kući „Viterels“ u Sakramentu, dodaje AP.

 

 

IZVOR:DNEVNIK

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*