Mihajlović: Nije meta Poledice već ja, Šešelj je „džuboks koji peva onoliko koliko u njega novčića ubacite“

Instagram (zorana_dpm)
BEOGRAD –

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kazala je da nema nijedan razlog da pomisli da je državni sekretar njenog ministarstva Miodrag Poledica uradio nešto protivzakonito, te konstatovala da on i nije meta, već, kako kaže, ona.

„Da se ne pravimo blesavi, meta sam ja. I to mi je jasno“, istakla je Mihajlović u intervjuu za Nedeljnik.

Instagram (zorana_dpm)

Mihajlović je dodala da „prepoznaje obrise“ onoga ko stoji iza cele priče i kako veruje da će se „vrlo brzo sve videti“.

Kaže da je sigurna da to nije Aleksandar Vučić.

„Apsolutno sam sigurna, pa to je jedini čovek i predsednik koji me je branio. Nas dvoje se poznajemo desetak godina i mogu slobodno da kažem da je to čovek s kojim sam najbolje sarađivala i radila. To kažem posle godina zajedničkog rada, i u opoziciji, i u Vladi. On je čovek koji me je pozvao da dođem u Srpsku naprednu stranku“, navela je ministarka.

Ona očekuje određene kadrovske promene u stranci, kako je i najavio predsednik Vučić.

„Mislim da će pre svega doći do određenih promena unutar stranke ako hoćemo da tako velika stranka, da kažem tako pokret-stranka, opstane u narednom periodu. Bila bi velika šteta da kao mnoge stranke u prethodnom periodu, kada padnu s vlasti, nestanu sa političke scene. Što se mene tiče, ja jesam u SNS-u i moj plan nije da napuštam stranku. Ali, videćemo kad dođe neko drugo vreme, u zavisnosti od toga kakve se reforme budu sprovodile u SNS-u, tako će svako od nas, pretpostavljam, donositi svoje odluke“, rekla je ona.

Upitana da li bi ostala u stranci ako hipotetički predsednik bude Nebojša Stefanović, odgovorila je kratko – „ne bih“.

Mihajlović je rekla da se ne plaši radikala koji je napadaju u parlamentu i navela da je predsednik SRS Vojislav Šešelj „džuboks koji peva onoliko koliko u njega novčića ubacite“.

„Današnja Srbija nije SRS“, napomenula je ona.

Kaže i da su dva najveća i najznačajnija rezultata aktuelne Vlade urađeni putevi i 17 povlačenja priznanja Kosova.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*