Novi Sad BESPLATNI VIKEND SADRŽAJI U LEDENOJ ŠUMI

Ledna šuma vas poziva da u okviru OPENS nedelje, provedete zabavni i uzbudljivi vikend u Dunavskom parku, uz raznovrsne besplatne sadržaje koji su namenjeni svim generacijama. Na programu nas tokom vikenda očekuju raznovrsni nastupi u okviru kojih će se publici predstaviti novosadski bendovi, di džejevi, horski sastavi i dečiji kulturno-zabavni program.

Zagrevanje za vikend počinje večeras, kada će na centralnoj muzičko-scenskoj bini Ledene šume u 18 časova nastupiti inkluzivni horski sastav „Raspevana družina“, koji čine deca iz nekoliko novosadskih osnovnih škola. Njima će se pridružiti i članovi pevačkog edukativnog centra „Magic Voice“ a zajednički pop, rok i etno repertoar biće predstavljen na nekoliko jezika uz posebno pripremljen program na romskom jeziku.

Od 19 časova publika u Ledenoj šumi imaće priliku da preko prenosa uživo prati i svečanu ceremoniju predaje titule Omladinske prestonice Evrope kada će u Novom Sadu, francuski grad Amijen preuzeti ovu titulu za 2020. godinu.

Nakon toga sledi svirka benda „Negde između“ koja će početi od 20 časova.

U subotu, 14. decembra, od 11 časova nastupaju Haos animatori koji su pripremili jutarnje razgibavanje za najmlađe a u večernjem terminu, od 18 časova publiku očekuje i dečija predstava „Lov na šušumige“ koju će izvesti trupa putujućeg pozorišta „Vilin Konjic“.

Od 19.15 časova počinje žurka uz OPENS-ovu školu di džejinga a svoje setove će predstaviti mladi di džejevi Jovana Dugonjić, Stefan Glišić, Marijana Toplica i Strahinja Vojčić.

U nedelju, 15. decembra od 11 časova nastupaju Haos animatori. U večernjem terminu od 19 časova nas na centralnoj bini Ledene šume očekuje svirka sjajnog novosadskog rege sastava „Killo Killo banda“ koji će publiku zagrejati svojim najvećim hitovima!

Već od 20.30 časova žurku će nastaviti polaznici ovogodišnje OPENS-ove škole di džejinga, Luka Vukanić i Borislav Ilić.

Vikend zabave i druženja može da počne, očekujemo vas u Ledenoj šumi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*