Pretučene srpske kamiondžije na granici Ukrajine i Rumunije

Управа Царина
ĐAKOVO –

Šestorica srpskih kamiondžija noćas su oko jedan sat posle ponoći brutalno pretučeni na graničnom prelazu između Ukrajine i Rumunije, na prelazu Đakovo – Halmeu.

Uprava Carina

„Njih su pretukli ukrajinski vozači šlepera, a dok su ih udarali vikali su im da je ‘ovo Ukrajina i da je ovo njihova granica'“, prenosi Kurir.

Grupa pretučenih srpskih vozača objasnila je da se to dogodilo na granici između dve pomenute zemlje – pred sam ulazak u Rumuniju, na njihovom povratku kući.

„Pretučeni smo nas petorica-šestorica od čega trojica baš teško“, napisali su vozači u poruci redakciji, dodajući da su povređeni Radojko Kovačević, Milan Rujević i Dragan Jovanović.

Kako se navodi, oni su još u šoku i neverici s obzirom na to šta im se dogodilo, a poslali su fotografije povreda, kao i slike sa samog graničnog prelaza.

Upitani šta je bio povod za napad, rekli su da su napadnuti iz čista mira.

Kažu da na tom mestu stoje i čekaju već danima, ne samo naši, nego i ruski i beloruski šleperi za razliku od domaćih ukrajinskih koji bez problema obilaze kilometarsku kolonu i prelaze granicu za tili čas.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*