Putevi Srbije o izmenama u režimu saobraćaja zbog radova

NOVI SAD –

Zbog radova na sanaciji kolovoza na autoputu Vrčin – Mali Požarevac do 28. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, smera Mali Požarevac – Vrčin.

Saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom. Na obilaznici oko Beograda na mostu preko Topčiderske reke do 11. oktobra odvijaće se radovi na zameni oštećenih dilatacija u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci od 7 do 17 časova. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

radovi, na, putu, saobracaj, infrastruktura, asfaltiranje, 1

                                                                                                                                                           RTV (Aleksandar Galić)

Na deonici Kula – Vrbas ubustavljen je saobraćaj zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala. Radovi će trajati do 10. septembra, a alternativni pravac je kroz naseljeno mesto Kula i to: Ul. Industrijska Zona – Ul. Petra Drapšina – Ul. Veljka Vlahovića.

Radovi na popravci mostova obavljau se u oba smera na putu Brza Palanka – Negotin i trajaće do 15. avgusta. Tokom izvođenja radova saobraćaj se u zoni mostova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Na deonici Markovac – Aranđelovac u toku su radovi na popravci mosta preko reke Misače a planirani su do 15. septembra. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora. Alternativni putni pravac: Mladenovac -Belosavci – kružni tok u Krćevcu – Aranđelovac.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, a na Kelebiji 120 minuta.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*