Šapić čestitao Vučiću na sporazumu: Pokazali smo i velikim silama

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na vođenju spoljne politike i sporazumu potpisanom u Vašingtonu, odakle su nam, kako kaže, poslednje tri decenije dolazili najveći problemi.

Šapić čestitao Vučiću na sporazumu: Pokazali smo i velikim silama

Foto: Screenshot
On je naveo da je „svako ko ne vidi kakva nam se prilika ukazuje, kako ekonomska tako i politička, ili zlonameran ili je potpuni politički laik“.
„Više puta sam rekao da je jedna od stvari oko kojih se sa Vučićem u potpunosti slažem upravo njegovo vođenje spoljne politike. Nakon ovog sporazuma to mogu samo još jednom da potvrdim i da mu iskreno čestitam“, rekao je Šapić.
Izrazio je uverenje da smo „konačno, velikom mudrošću, upornošću, a pre svega znanjem, pokazali i velikim silama da bez Srbije i srpskog naroda nema ekonomske i političke stabilnosti u ovom delu Evrope i da je vreme ignorisanja Srbije davno iza svih nas“.
„Sada je najvažnije da budemo pre svega složni, a zatim i mudri i da poziciju za koju smo se teškom mukom izborili pametno iskoristimo i konačno postavimo Srbiju na mesto koje nam pripada, a to je apsolutni lider Zapadnog Balkana“, naveo je Šapić.
Autor: Tanjug

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*