Šapić: Neću biti ministar u novoj vladi

Beograd, 20. oktobra 2020.- Sastanak mandatarke Ane Brnabic i lidera Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Sapixa u Vladi Srbije zavrsen je nesto posle 10 casova, a Sapic je novinarima rekao da je zadovoljan razgovorom, ali nije zeleo da otkrije da li ce biti deo buduce vlade.Na pitanje novinara da li ce biti u vladi, Sapic je odgovorio:"Ja to sada ne mogu da vam kazem, bilo bi nefer zato sto je veceras sednica Predsednistva SNS, stranke koja ima apsolutnu vecinu".FOTO TANJUG/ NIKOLA ANDJIC/ nr
BEOGRAD –

Neću biti ministar u novoj vladi, ostaću predsednik opštine Novi Beograd, kaže predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić.

Upitan koje je ministarstvo je dobio SPAS u novoj vladi i ko će biti na njegovim čelu, Šapić je na TV Prva rekao da još ne može to da otkrije.

 

sapic, aleksandar

Tanjug (Nikola Anđić)

„Ne mogu da vam kažem ko će biti ministar. Fer je da se sačeka predlog kompletne vlade. Nema potrebe da sad izlazim ja sa tim“, rekao je Šapić.

Naveo je da je će novi ministar iz SPAS-a biti muškarac.

Šapić kaže da je dogovoreno koje ministarstvo će voditi SPAS i ko će biti ministar, a da će se to obelodaniti kada se objavi lista novih ministara budući da, dodaje, SNS ima još nedoumica oko nekoliko kadrovskih rešenja.

„Svako ministarstvo je važno. Najvažnija ministarstva će pripasti onome ko je dobio najveći poverenje građana“, kaže Šapić.

Podsetio je da je i u toku kampanje govorio da može najviše da pruži u lokalnoj politici u kojoj je više od deset godina.

„Nisam za to da da letim sa funkcije na funkciju. Najviše mogu da dam u lokalnoj politici i tu imam neke rezultate“, rekao je Šapić.

 

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*