Trka Deda Mrazeva na Paliću u nedelju 8. decembra

Foto Ž. Knežević

Jedna od najlepših zimskih manifestacija na Paliću ove godine će se održati u nedelju, 8. decembra – Trka Deda Mrazeva. Ova porodična manifestacija slavi zimu, praznike, Božić i Novu godinu. Trka je namenjena za sportiste i rekreativce, za mlade i stare, za pojedince, porodice, škole i radne organizacije tj. za sve koji se raduju Deda Mrazu.

Foto Ž. Knežević

Nakon trke, u okviru dečjeg programa, u Velikoj Sali Velike terase, organizovane su i kreativne radionice u saradnji sa MZ Palić i PU “Školica”, a u okviru kojih će najmađi imati priliku da naprave svog Deda Mraza. U 12 časova, Dečje pozorište Subotica će odigrati predstavu “Baba Hola”, takođe u Velikoj Sali Velike terase.

Ove godine, prijatelj manifestacije je Pionir doo, koje će svojim proizvodima ulepšati manifestaciju i obradovati najmlađe učesnike.

I ove godine smo uneli humanitarnu notu u našu manifestaciju, te smo organizovali akciju “Budi i ti Deda Mraz” u saradnji sa Crvenim krstom Subotica. Pozivamo sve ljude dobre volje, da na dan manifestacije doniraju paketiće, koji će dalje biti uručeni deci iz najugroženijih porodica u Subotici, na Paliću i ostalim Mesnim Zajednicama. Paketići mogu da sadrže slatkiše, igračke, školski pribor ili nešto drugo, po sopstvenom izboru, a što će obradovati mališane tokom predstojećih praznika. Paketići će se moći predati organizatoru i volonterima Crvenog krsta Subotice, na dan manifestacije, na info pultu koji će biti pozicioniran na Velikoj terasi, u periodu od 10 do 13 časova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*