Troje ranjenih, tri vozila izgorela u pljački kombija sa novcem kod Leposavića (VIDEO)

Youtube (screenshot)
LEPOSAVIĆ –

Policija je pokrenula operativni plan „Čelični prsten“ i intenzivno traga za razbojnicima koji su danas u mestu Dren, nedaleko od Leposavića, napali transport novca firme „Henderson“.

Youtube (screenshot)

Prema rečima Branislava Radovića, portparola Kosovske policije za region sever, obaveštene su sve patrole, a na mesto oružanog prepada upućena je Interventna jedinica iz severnog dela Kosovske Mitrovice, sa dva vozila.

Youtube (screenshot)

„Prema informacijama koje imamo, osumnjiceni beže belim kombijem, potera je u toku i usmerena je ka podnožju Kopaonika, odnosno mestima Belo brdo i Baziće“, potvrdio je Radović za Tanjug.

On je rekao da su u napadu na kombi učestvovala dva putnicka automobila, „reno megan“ jagodinskih registarskih tablica i drugo vozilo koje još nije identifikovano.

Prilikom napada je došlo do pucnjave izmedu pljackaša i obezbeđenja firme „Henderson“, a u potunosti su izgorela i tri vozila, kombi i dva putnička automobila, koja su pljačkašima poslužila da prepreče magistralni put.

Tri radnika „Hendersona“ povređena su u napadu, a posle ukazane lekarske pomoći u napadu, a posle ukazane lekarske pomoći u Kliničkom centru u Severnoj MItrovici pušteni su na kućno lečenje, prenosi Kosovo onlajn.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*