Vučić poetio hotel „Fruške terme“ u Vrdniku

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr
VRDNIK –

Predsednik Aleksandar Vučić obišao je danas hotel „Fruške terme“ na Fruškoj gori, jedan od najvećih u Srbiji, i najavio da će biti urađen put od 9,5 kilometara do Iriškog venca, kako bi bio „bliži“ turistima.

Vučić je, sa vlasnikom i direktorom hotela Milinkom Cicmilom i zaposlenima, obišao kompleks koji je otvoren u septembru, a prostire se na 29.000 kvadratnih metara.

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Konstatujući da je hotel jako lep, Vučić je rekao da je u njega uloženo 28 miliona evra i da je deo dala država.

„To je zaslužilo podršku države i dobilo je podršku države“, naglasio je Vučić.

Kaže da je za njega važno da naši građani više neće morati da idu u mađarske i slovenačke banje i dodao da je uveren da će više ljudi dolaziti ovde.

Hotel raspolaže sa 205 soba i apartmana, od kojih su četiri sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Termalni spa centar se prostire na 7.500 kvadratnih metara sa 12 sauna i parnih kupatila i osam bazena sa termo-mineralnom vodom ukupne vodene površine oko 1.500 kvadratnih metara.

Hotelski kompleks „Fruške terme“ deo je Promont Group DOO koji u okviru svog poslovanja poseduju i Hotel „Premier Aqua“ i etno kompleks „Vrdnička kula“.

Hotel su sa predsednikom obišli i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, direktor „Srbija gasa“ Dušan Bajatović.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*