„Zlatne lopte“ Mihajloviću i Tadiću, ovacije za Sinišu

Foto: FoNet

BEOGRAD: Treneru Bolonje Siniši Mihajloviću i kapitenu Ajaksa uručene su večeras „Zlatne lopte“ Fudbalskog saveza Srbije za najbolje u 2019. godine.

Foto: FoNet

Na svečanosti povodom 100 godina Saveza u Narodnom pozorištu, Mihajlović, koji se trenutno leči od leukemije, ali je ipak doputovao u Beograd da primi nagradu, doživeo je gromoglasne ovacije.

Tadić je dobio drugu „Zlatnu loptu“ u karijeri, nakon što je bio najbolji i 2017. godine.

Prvi put dodeljena je „Zlatna lopta“ u ženskoj konkurenciji, a dobitnik je fudbalerka Spartaka Violeta Slović.

Na svečanosti je prisustvovao prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin, premijerka Ana Brnabić, ministri Nebojša Stefanović i Vanja Udovičić, kao i brojne legende srpskog fudbala.

Mihajlović: Najveće priznanjedali ste mi veliku snagu

Najbolji trener Srbije za 2019. godinu Siniša Mihajlović izjavio je večeras da mu je „Zlatna lopta“ FSS jedno od najdražih priznanja u karijeri i zahvalio svima na podršci tokom lečenja od leukemije.

„Obećao sam da neću da plačem, ali hvala vam od srca i želim da izrazim veliku zahvalnoat za ovu počast. Biti najbolji trener Srbije, biti izabran od mojih ljudi, od Srba, ništa nema veću važnost. Najveće je to priznanje za mene, uz titulu sa Zvezdom u Bariju i mesto selektora Srbije“, rekao je Mihajlović u emotivnom obraćanju na svečanosti FSS u Narodnom pozorištu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*