Klapa Ragusa izvređala Frajle zbog nastupa u Dubrovniku i uporedili ih sa Cecom

Foto: Fejsbuk

Publiku na Dubrovačkom zimskom festivalu zabavljala je grupa Frajle iz Novog Sada, što se klapi Ragusa nije dopalo

Foto: Fejsbuk

Publiku na Dubrovačkom zimskom festivalu zabavljala je grupa Frajle iz Novog Sada.


Ali nastup grupe koja je, osim po vlastitim pesmama, poznata i po obradama pesama Đorđa Balaševića i Olivera Dragojevića nije se svideo svima. Dubrovačka klapa Ragusa na svojoj Fejsbuk stranici objavila je tekst u komesu ove cenjene pevačice, koje su nastupale i na Runjićevim večerima, uporedili sa Cecom Ražnatović.

Ovo je njihova objava:

„Evo upravo pobegao sa Stradunu. Upaljena je prva Adventska sveća i onda sve u duhu dubrovačke tradicije počele na bini pevati Frajle iz Novoga Sada. Lepo su one pozdravile okupljene građane i rekle im da odmah ćaskaju i lepo pevaju sa njima i pesma je krenula nema šta prava Adventska. Ipak je to bilo previše za moje uši pa sam otišao odmah kući. Sa punim pravom očekujem iduću setemanu, tj. drugu Advensku sveću upriličiti sa poznatom pevačicom Ražnjatović Cecom. Inače, večeras nastupa u Revelinu i Bajaga. Pametnom dosta“, stoji u objavi.

Frajle na ovo nisu odgovarale, ali na svom profilu na Instagramu objavile su nekoliko fotografija iz Dubrovnika i otkrile da im je bilo „divno“.

„Divno je bilo sinoć u Dubrovniku! Hvala svima koji ste bili na Stradunu, hvala svima koji ste došli iz drugih gradova i hvala organizatorima. Cmok od nas“, napisale su.

IZVOR:NOVOSRI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*