Naoružan pištoljem upao u zgradu URBIS-a na Limanu i tražio ministra policije

Foto: Dnevnik.rs

NOVI SAD: Nezadovoljan onim što mu je ponuđeno, policajac iz Novog Sada je, danas oko podne, službenicama u kancelariji za prodaju stanova za pripadnike snaga bezbednosti, rekao da izađu napolje, i da će on tu ostati dok ne bude razgovarao sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem.

Foto: Dnevnik.rs

Kako “Dnevnik” nezvanično saznaje, policajac je, u trenutku incidenta, bio na dužnosti, u uniformi i naoružan službenim pištoljem.

On je bio pozvan da dođe u zgradu u kojoj su smeštene kancelarije agencije za prodaju stanova bezbednjacima, bio je pozvan da dođe, na Bulevaru cara Lazara.

Nezadovoljan onim što mu je ponuđeno, verovatno revoltiran, rekao je službenicama da izađu napolje, a da će on u kancelariji ostati da sedi dok se ne čuje s ministrom.

Jedan od očevidaca rekao je reporteru “Dnevnika” da je u jednom trenutku video neko komešanje ispred kancelarije na drugom spratu, ali da u prvi mah nije znao o čemu se radi.

Nije bilo nikakve pretnje, niti je neko vitlao oružjem. To nije tačno. Obezbeđenje nam je reklo da svi sa sprata mirno izađemo napolje, što smo i uradili, rekao je očevidac i dodao da su se posle kraćeg vremena svi vratili u svoje kancelarije i na svoja radna mesta.

Inače, u zgradu na Bulevaru cara Lazara, došle su i starešine Policijske uprave u Novom Sadu koji su kolegu policajca izveli iz zgrade.  O ovom slučaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo u Novom Sadu.

IZVOR:DNEVNIK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*