Pokretna kulturna stanica „Karavan“ predstavlja Doček po gradu

Doček u Novom Sadu, jedinstvena proslava dve Nove godine, sve je bliži, zbog čega će naredne sedmice biti aktivirana i pokretna kulturna stanica „Karavan“.  Predstavljanje programa ovogodišnjeg Dočeka, uz druženje sa sugrađanima, sjajnu muziku i druga iznenađenja zadatak je Karavana u naredne tri nedelje. Uz to, zajedno sa Gigs tix timom, Karavan će olakšati kupovinu ulaznica za nastupe domaćih, regionalnih i svetskih izvođača 13. januara, dolazeći do najrazličitijih delova grada i njegove okoline.

Neki od izvođača uz koje će Novi Sad dočekati 7528. godinu i čije ulaznice će se prodavati u okviru „Karavana“ su:

Ruska filharmonija iz Irkutska sa solistima, Let 3 i Marijači bend „El Kombo“, Nolah Lajv, Lolobriđida, Elemental, Kralj Čačka, Ana Stanić i simfonijski orkestar „Grad“, Dado Topić & Tajm After Tajm, Goran Trajkoski, Dejan Petrović sa orkestrom, Svemirko, Letu štuke, Ljubičice, Kinga Glik, Alice in WonderBand:RikaTaka.

Prva lokacija na kojoj će pokretna kulturna stanica „Karavan“ biti je Master centar u utorak, 24. decembra, gde sugrađani moći da kupe ulaznice od 14 do 18 sati.

Termini i lokacije za narednu sedmicu su sledeći:

👉 25. decembar – Dunavski park – od 12 do 15 časova

👉 27. decembar – Kej žrtava racije – od 19 do 21 sat

👉 28. decembar – Trg republike – od 16 do 19 sati

👉 28. decembar – Hotel Vojvodina – od 19 do 22 sata

👉 29. decembar – Trg slobode – od 15 do 17.30 časova

👉 29. decembar – Poštanska ulica – od 18 do 21 sat

U planu je da pokretna kulturna stanica „Karavan“ prodaje ulaznice sve do 12. januara, a lokacije među kojima će biti i Futog, Sremski Karlovci, Petrovaradin možete pronaći na sajtu Dočeka.

Kroz Doček 2020. i 7528. godineNovi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta, podiže kapacitete kreativne industrije i slavi jedinstvo različitosti buduće Evropske prestonice kulture. Spajanje vizuelne umetnosti i muzike, kao univerzalnih jezika koje svi razumemo, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji će Novosađanima i gostima grada pružiti jedinstven audio-vizuelni doživljaj. Poseban vizuelni identitet i dizajn pružiće novo iskustvo uživanja na koncertima domaćih, regionalnih i svetskih zvezda, najrazličitijih žanrova.

Podsećamo, svi događaji u okviru Dočeka 2020. biće besplatni, u centru grada, na otvorenom i trajaće tokom čitavog dana, dok će Doček 7528. biti u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima. Ulaznice po promotivnim cenama su u prodaji do 23. decembra.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica, kao i servisne informacije važne za sam dan oba Dočeka biće na sajtu Dočeka na Facebook stranici i na Instagram stranici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*