Vladimir Batez u poseti Kosovskoj Mitrovici i Štrpcu

– Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, zajedno sa predsednikom Odbojkaškog saveza Srbije Zoranom Gajićem i predsednikom Odbojkaškog saveza Vojvodine Petrom Bogunovićem, boravio je danas na Kosovu i Metohiji.

U Kosovskoj Mitrovici, u novoizgrađenoj sportskoj hali, delegaciju je dočekao   predsednik Sportskog saveza Kosova i Metohije Goran Kovač, a događaju su prisustvovali i potpredsednik SSKiM Siniša Lazić, generalni sekretar SSKiM Ivan Dimitrijević, predsednik Sportskog saveza Kosovske Mitrovice Slavoljub Mandić, predstavnici Odbojkaškog saveza KiM, kao i sportisti i rukovodstva odbojkaških klubova „Kosovska Mitrovica“, „Mokra Gora“ iz Zubinog Potoka, „Zvečan“, „Leposavić“, „Gračanica“ i „Lipljan“.

Izrazivši zahvalnost Sportskom savezu Kosova i Metohije na organizaciji ovog susreta, sekretar Batez je izrazio zadovoljstvo što je danas u poseti novoj sportskoj hali, objektu koji će sigurno dati ogroman podsticaj razvoju sporta i svim klubovima da privuku što veći broj dece i da postižu što bolje takmičarske rezultate. Ovom prilikom uručena je donacija Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu uz podršku Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Vojvodine, u vidu takmičarskoh odbojkaških lopti.

„Danas donosimo i donaciju Odbojkaškom savezu Kosova i Metohije u vidu kompleta takmičarskih odbojkaških lopti za devet klubova na Kosovu i Metohiji. Posebno nam je zadovoljstvo što smo sa čelnim ljudima Sportskog saveza Kosova i Metohije imali priliku da razgovaramo o raznim temama, kao i o tome kako da pružimo podršku klubovima u odbojci, ali i u drugim granama sporta. Sa sportskim savezima sa prostora Kosova i Metohije godinama dobro sarađujemo, a danas imamo i tu čast da prisustvujemo svečanoj akademiji kojom će biti obeleženo 45 godina od osnivanja Odbojkaškog kluba „Brezovica“,  naveo je Batez.

Prisutne sportiste, predstavnike klubova i sportske radnike pozdravili su i  predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović.

U nastavku posete, na poziv OK „Brezovica“ iz Štrpca, Batez, Gajić i Bogunović prisustvovaće Svečanoj skupštini tog kluba koja se održava povodom 45 godina od njegovog formiranja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*