Poznati detalji jezivog ubistva 27-godišnje državljanke Srbije u Mariboru

Foto: Ilustracija

Navodno ju je ubio njen dvadesetogodišnji partner koji ju je prvo pretukao, a zatim zadavio. Zataškao je zločin i ostao u stanu sa telom svoje partnerke još dva dana.

Kako se navodi, 27-godišnja žena, koju su spasioci pronašli mrtvu u njenom stanu u Mariboru u subotu, preminula je pre dva dana. Navodno se potukla sa dvadesetogodišnjim partnerom, nakon čega ju je partner navodno zadavio. Partner je trenutno u pritvoru.

Okolnosti tragedije u Mariboru izneo je Darko Nerat, načelnik Odeljenja za opšti kriminal u Sektoru kriminalističke policije PU Maribor. Rekao je i da su o navodnom krivičnom delu obavešteni u subotu oko 14 časova. Spasioci su upućeni u stan u centru grada, jer se veruje da je tu povređena žena. Ubrzo nakon toga, policija je odgovorila na poziv muškarca koji im je rekao da se u istom stanu nalazi i muškarac koji je navodno povredio ženu.

Policija je po dolasku u stan konstatovala da je 27-godišnja žena, državljanka Srbije, mrtva. Zbog toga su dvadesetogodišnjaku, koji je tada bio zatvoren ispred stambenog bloka, oduzeli slobodu.

Prikupljanjem obaveštenja i drugim aktivnostima policija je utvrdila da su osumnjičen dvadesetogodišnjak i ubijena 25. maja vikali i da je osumnjičen više puta udario u glavu ubijenu, a zatim je davio.

„Pre neko veče je pozvao majku i obavestio je da se potukao i potom pretukao partnerku. Sledećeg jutra pozvao je majku i uverio je da je sa njegovom partnerkom sve u redu. Sam je potom otišao u Hitnu pomoć jer su mu povređene ruka i noga i tamo im je rekao da se povredio kada je udario u krevet posle svađe sa partnerkom. Zatim se vratio u stan, gde je ostao skoro do dolaska policije“, opisao je Nerat šta se dogodilo.

Osumnjičenog je u subotu pozvala majka njegove partnerke, koja je želela da zna da li je sve u redu sa njenom ćerkom. Rekao joj je da je dobro i da trenutno spava, zbog čega ne bi smeo da joj da telefon. Majka je pozvala svoju drugu ćerku, a ona je sa drugaricom otišla u stan. Pre toga je pozvala regionalni centar za informacije, prenose Slovenske novice.

 

IZVOR:POLITIKA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*